Florentina Opris produce la Brasov ciocolata care te slabeste

Last Updated on aprilie 17, 2014

Ideea a „importat-o” din Belgia, iar reţeta se bazează pe cacao, pudră de roşcove, susan şi scorţişoară.

opris

Vedeta Prima TV Florentina Opriş şi-a îndeplinit în sfârşit visul de a scoate pe piaţă propria reţetă de ciocolată. Ciocolata se numeşte „Trup şi Suflet” şi, dacă ştii când să o mănânci, este chiar indicată în curele de slăbire. Ideea de a scoate pe piaţă o ciocolată i-a venit în urmă cu un an, în timpul unei excursii în Belgia, când a vizitat o ciocolaterie. (sursa: BZB)

„Mie îmi place mult ciocolata şi am zis că de ce să nu propun un produs care să conţină ingrediente sănătoase, care să poată fi consumată de oricine, inclusiv în curele de slăbire?! Astfel, conţine 70% cacao, pudră de roşcove, susan şi scorţişoară, ingrediente pe care eu oricum le consumam la micul dejun. Am stabilit gramajele şi am dat în lucru reţeta, la o fabrică din Braşov. Acum este deja în magazine”, spune Florentina

Cutia conţine patru bucăţi de ciocolată, împărţită în două părţi. Prima parte e recomandat să o mănânci la gustarea de la ora 11.00 sau înainte de prânz, iar cea de-a doua la ora 17.00. Dacă respecţi aceste indicaţii şi mănânci o tabletă pe zi, nu mai mult, vei ajunge să slăbeşti, promite vedeta tv.

Previous Story

Brasov: Vezi aici programul RAT in perioada Sarbatorilor de Pasti

Next Story

„Impuscatul cocosului” si „Plugarul”, obiceiuri pascale in satele brasovene