Cvintetul Anatoly s-a calificat in finala Romanii au Talent

Last Updated on aprilie 28, 2014

Vineri seara, telespectatorii si-au ales inca trei potentiali “eroi”care vor continua lupta in finala super-show-ului “Romanii au talent”, iar ProTV a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

In cea de-a treia semifinala a super show-ului “Romanii au talent” din acest sezon, povestile de neuitat s-au impletit cu muzica, acrobatia, dansul si sportul intr-un spectacol care i-a cucerit din nou pe telespectatori. Leon Magdan a fost prima alegere a publicului pentru un loc in marea finala, iar Cvintetul Anatoly i s-a alaturat de pe locul al doilea in clasamentul voturilor.

anatoly-brasov

La “baraj” au intrat soprana Raisa Anischievici si “bubble-artistul”Claudia Stroe, astfel ca juratii au fost din nou nevoiti sa faca departajarea intre doua talente total diferite. Pentru ca Mihai Petre a mers pe mana Claudiei, iar Andra a preferat vocea Raisei, ultimul cuvant l-a avut de spus Andi Moisescu. Claudia Stroe a iesit castigatoare la duel si va merge in ultima etapa a competitiei. “Originalii” acestei semifinale au fost, asa cum a decis juriul, papusarii din trupa “Qui Peut”, care se vor lupta la final pentru premiul in valoare de 10.000 de euro rezervat celui mai inedit numar din concurs. (sursa: protv.ro)

Vocile incredibile, ritmurile populare si pofta de viata cu care si-au dus la capat reprezentatia artistii din Cvintetul Anatoly a cucerit intreaga audienta vineri seara. “Va reinventati, impachetati totul intr-o calitate incontestabila, ne serviti exact ce avem nevoie”, i-a laudat Mihai, in timp ce Andi le-a apreciat umorul, iar Andra, alegerile frumoase.

Previous Story

(Video) Brasov: Peste 25.000 de oameni au venit sa vada Parada Junilor Brasoveni

Next Story

Mallul Coresi aduce la Brasov o multime de branduri internationale