Brasoveanul cu prima Dacie din New York si-a luat alta masina romaneasca! Vezi cum arata noul sau bolid!

Last Updated on aprilie 15, 2014

Va mai amintiti de brasoveanul Edy Palaghita din New York, care facea furori cu Dacia sa? Acum el si-a vandut bolidul, ca sa isi cumpere o alta, dar de data aceasta break. Pana acum a investit cateva mii de dolari, dar deja toata lumea se uita dupa el.

bv

Prima dragoste nu se uita niciodata, iar Edy stie foarte bine lucrul acesta. A ajuns in “tara tuturor posibilitatilor”, dar l-a napadit dorul de casa. Asa ca brasoveanul si-a luat o Dacie berlina portocalie, la care a lucrat luni bune ca sa o faca functionala.

Dupa trei ani el s-a desparit cu greu de ea, dar este multumit ca a reusit sa o vanda tot unui roman pasionat pe 900 de dolari.(sursa: cancan.ro)


“Toata lumea intoarce capul dupa ea”

Inainte de “portocola”, cum o alinta Edy, a vrut sa cumpere un break, dar bugetul de atunci, de student, l-a tinut departe de “dragostea sa”. Acum, dupa zece ani, el a reusit sa puna mana pe break-ul mult dorit.

masina

“Dupa 10 ani am ajuns sa o conduc pe strazile din New York, asa cum visam atunci. Ce sentiment… Duminica am luat-o de la mosul din New Jersey, care a fost mecanic la Renault, si m-am plimbat cu ea toata ziua. Merge brici! Toata lumea intoarce capul dupa ea”, ne-a spus, mandru nevoie mare, Edy.

El ne-a mai povestit ca toata lumea il intreaba la semafor ce masina conduce, iar el le spune ca Renault, dar asta pana va schimba semnul cu cel de Dacie. Pe spatele “bolidul este pusa deja emblema masinii de la Pitesti, precum si volanul.
“Nu am putut sta prea mult timp fara Dacie in fata casei”

De altfel, Edy ne-a spus ca la anul vrea sa-si trimita bolidul in tara, pentru o restaurare completa. Pana acum el a investit cateva mii de dolari, masina a costat 1.000, 700 de dolari a fost transportul, iar piesele inca 1.500.

Previous Story

Dupa 6 ani de criza: 200 euro, chirie suficienta pentru apartamentele din centru

Next Story

Ziduri, santuri, bastioane, turnuri si porti inchideau Brasovul in curs de o jumatate de mie de ani fata de dusmani