Brasov: Parada masinilor clasice in Piata Sfatului, sambata 12 aprilie

Last Updated on aprilie 11, 2014

“Retromobil pe Drumul Vinului 2014” este un eveniment cu adevărat monden, încărcat de parfumul inconfundabil al istoriei adevărate, care are în centrul său un personaj legendar: automobilul de epocă.

foto
foto: mytex.ro

Întreg evenimentul poartă amprenta unei întoarceri în timp, pe un drum cu parfum de epocă, dat de maşinile istorice, de colecţie, participante. Pe data de 12 aprilie, de la ora 11.00, convoiul cu automobile de epocă va parcurge “la pas ” un traseu care va avea punctul de plecare în Parcul Carol, una dintre puţinele locaţii ce poartă şi acum parfumul inconfundabil al vremurilor apuse, oază de bun gust, în cosmopolitul Bucureşti al secolului XXI, şi va ajunge la destinaţia finală-cochetul şi elegantul domeniu boiereasc “Conacul dintre vii”-, un paradis ascuns al sfârşitului de secol XIX. (sursa: ziarulring.ro)

Participanţii care nu se vor afla la volan vor avea prilejul degustării unor selecte vinuri din regiunea DEALUL MARE, unde îşi au sediul şi podgoriile câteva renumite crame din România. Vinurile vor fi însoţite de preparate culinare rafinate şi delicioase, oferind inconfundabilul gust al gastronomiei interbelice. Sâmbătă, 12 aprilie, RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA organizează în 21 oraşe din ţară RETRO PARADA PRIMĂVERII, care include expoziţii şi parade la care şi-au anunţat participarea sute de vehicule istorice.

In Brasov, evenimentul va avea loc in Piata Sfatlui intre orele Braşov 10:00-13:00.

Previous Story

Brasov: Colegiul National Unirea participa in premiera la importantul concurs ACSL din SUA

Next Story

Brasov: Pelerinaj de Paste la Manastirea Sambata de sus. Sunt asteptati peste 6.000 de persoane