Brasov: Nu ratati bursa locurilor de vineri! Peste 800 de oferte

Last Updated on aprilie 3, 2014

Peste 80 de firme braşovene au confirmat prezenţa la Bursa locurilor de muncă de vineri, 4 aprilie. Companiile sunt în căutarea forţei de muncă, astfel că vor pune la bătaie aproape 870 de joburi. Posturile sunt oferite celor în căutarea unui serviciu, dar şi şomerilor în plată.

Oferta de joburi se deschide la ora 9.00, iar locaţia unde vor fi amplasate standurile companiilor care vor să angajeze forţa de muncă este Casa Armatei, vizavi de sediul Agenţiei de Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, din strada Lungă, 1A.

”Au fost contactați peste 1200 de agenți economici care ne-au pus pe site-ul nostru peste 800 de oferte disponibile. De asemenea așteptăm ca oamenii care se află în căutarea unui loc de muncă să ni se adreseze cu încredere” a declarat Liliana Dragomir, director executiv AJOFM Brașov. (sursa: brasovultau.ro)

”Aud diverse voci care spun că nu sunt locuri de muncă. Credeți-mă, o spun, din calitatea de fost director adjunct la AJOFM Brașov, că locurile de muncă oferite de societățile mari sunt chiar pe bune. ” a adăugat Romer Ambrus Sandor Mihaly, prefectul județului Brașov.

Din cele aproape 870 de locuri de muncă, aproape 770 sunt pentru cei cu studii medii, restul de peste 90 pentru cei cu studii superioare. Printre joburile oferite la bursă se numără: inginer, asistent manager, designer grafic, administrator reţea, contabil, agent vânzări, asistent relaţii publice şi comunicare, laborant, îngrijitor bătrâni la domiciliu, tehnician agronom, frezor, sudor, electrician întreţinere şi reparaţii,

Previous Story

BRASOV. Magnoliile au invadat orasul

Next Story

Legenda nestiuta. Brasov, orasul din basmul Fratilor Grimm. Puţină lume ştie că frumoasa poveste începe în Germania, dar se termină în Braşov