Brasov: Deputatul Gabriel Andronache (PNL) i-a invitat pe toti deputatii Romaniei sa participe la Parada Junilor

Last Updated on aprilie 24, 2014

Deputatul Gabriel Andronache (PNL) i-a invitat pe toti deputatii Romaniei sa participe la Parada Junilor ce va avea loc duminica 27 aprilie 2014.

junii-brasovuului
foto: wikipedia.org

Prin aceasta invitatie, deputatul doreste sa promoveze traditiile brasovene romanesti in randul deputatiilor in speranta ca, in viitor, aceste manifestari de cultura vor fi finantate cu prioritate de Guvern si Parlament ca simboluri ale Romaniei.

Ca in fiecare an, in prima duminica dupa Paste, va avea loc Parada Junilor. Imbracati in stravechile, valoroasele si pitorestile lor haine de sarbatoare, calare pe cai impodobiti cu ciucuri si panglici colorate,  Junii calare vor defila pe strazile Brasovului.

Mai jos va prezentam invitatia primita de deputati:

”Stimate Domnule DEPUTAT,
În calitate de reprezentant în Parlamentul României al cetățenilor din Șcheii Brașovului-Centrul Istoric al Brașovului, am onoarea de a vă invita să participați la Sărbătoarea Junilor Brașoveni, DUMINICĂ, 27 aprilie 2014, ora 10.00, zona centrală a Brașovului.
Coborârea Junilor în cetatea Brașovului reprezintă cel mai important eveniment din an pentru comunitatea românească din Brașov și simbolizează cucerirea de către români a cetății medievale brașovene.
Vă așteptăm!
Gabriel Andronache, Deputat PNL de Brașov”

Previous Story

Filarmonica Brasov, in concert la Castelul Bran

Next Story

Zilele Brasovului, Programul zilei de vineri, 25 aprilie 2014