Brasov: Circul Acquatico Bellucci se reintoarce cu un spectacol nou ( 30.04 – 12.05.2014)

Last Updated on aprilie 24, 2014

Cu imensa placere va comunicam revenirea in Brasov a Circului Acquatico Bellucci, Familia Bellucci-Medini, artistii si colaboratorii ai emisiuni Tv Serviti va Rog si cu artisti participanti le Romanii au Talent.

circ

Circul va fi instalat  in zona Bartolomeu, din data de 30.04.2014 si pana in 12.05.2014 inclusiv, cu spectacole zilnice la orele 19.00, iar sambata si duminica la orele 16.30 si 19.00.

Un spectacol foarte premiat, divertisment de buna calitate, pentru un plublic de toate varstele.

Castigatorul Leului de Aur la Festivalul International de Arta a Circului, din Bucuresti editia a IV-a, 2012, precum si a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost 2 ani consecutivi gazda show-ului de televiziune “Serviti va rog” de la ProTV, unde a avut un succes neasteptat la public si la critici.

Prezentam un program de spectacol unicat unde traditia se imbina cu inovatia, dand viata unei lumi fantastice, unde copii si adultii pot reincepe a visa. Printre acrobatii aeriene la sol si inaltime, momente comice, jongleri, cu singura fantana arteziana mobila care  danseaza in ritmul muzici, conteorsonism plus alte momente artistice de senzatie ,decoruri si atmosfere ireale, ARTISTII SI FAMILIA BELLUCCI insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane, numeroase speci de serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin (foca), si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori.

Se pot admira de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din raul amazonian.

Va asteptam la Circ!

Previous Story

Zilele Brasovului, Programul zilei de vineri, 25 aprilie 2014

Next Story

Brasov: Astazi, Junii Tineri sint „aruncati in tol“