Brasov: Carti gratuite de la Libraria St. O. Iosif de Ziua Internationala a Cartii

Last Updated on aprilie 18, 2014

Librăria „St. O. Iosif“ de pe strada Mureşenilor din centrul Braşovului va lansa o campanie inedită prin care va sărbători Ziua Internaţională a Cărţii. În a treia zi de Paşti, pe data de 23 aprilie, toţi iubitorii de cărţi din oraş, dar şi turiştii, sînt invitaţi să treacă pragul librăriei pentru a primi o carte în dar. Reprezentanţii librăriei au pregătit peste 5.000 de cărţi pentru toate vîrstele şi din majoritatea domeniilor de interes. De altfe, aceasta este pentru prima dată cînd la Braşov o librărie oferă cărţi gratuit de Ziua Internaţională a Cărţii, anii trecuţi fiind pregătite doar discount-uri.

monit

Cărţile care vor fi dăruite sînt dintr-o gamă largă de domenii, cum ar fi beletristică, poezie, psihologie, dezvoltare persoanlă, cărţi pentru copii de toate vîrstele, cărţi de bucate, dar şi best-seller-uri de autori atît români, cît şi străini. Librăria va amenaja un spaţiu special pentru cărţile ce urmează să fie dăruite, de unde cititorii îşi pot alege cartea dorită. În cazul în care aşteptările organizatorilor vor fi depăşite, aceştia pot suplimenta numărul de cărţi dăruite.

„Libris Braşov (n.r. – societatea care deţine Librăria St. O . Iosif) se înscrie în rîndul promotorilor diversităţii editoriale şi a protejării drepturilor de autor. Scopul zilei de 23 aprilie este de a însufleţi dragostea de carte şi de a îndrepta atenţia către lectură, de a reflecta asupra metodelor de diseminare a cuvîntului scris, indispensabil în promovarea educaţiei, ştiinţei, culturii şi a informaţiei la nivel mondial“, a spus Ana Oniţă, director general al Libris Braşov.

Cei care vor ajunge la eveniment, vor avea parte şi de alte surprize din partea librăriei, pe lîngă cartea oferită cadou.
Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor se sărbătoreşte anual pe data de 23 aprilie şi este organizată de UNESCO în copul promovării lecturii şi a dreptului de autor.

Previous Story

Brasov: Locuri de munca vacante in Germania, Spania, Irlanda, Marea Britanie, Belgia, Danemarca etc

Next Story

Brasovul ar putea avea card turistic