Brasov: 9 scoli au sisteme complete de securitate si monitorizare

Last Updated on aprilie 8, 2014 Nouă şcoli din municipiul Braşov vor avea sisteme de securitate şi monitorizare care vor permite identificarea oricãror evenimente nedorite şi intervenţia în cel mai scurt timp pentru înlãturara lor. Fie cã este vorba despre incendii, intrări prin efracţie, sistemele instalate în cele nouă unităţi de învăţămînt vor oferi elevilor, profesorilor şi părinţilor siguranţa de care au nevoie în timpul programului şcolar.

scripcaru

Unităţile de învăţămînt care beneficiază de sistemele de securitate sînt şcolile gimnaziale nr. 2, 3, 4, 11, 15, 25, 31, Colegiul Naţional „Unirea“ şi Colegiul Economic „Andrei Bîrseanu“. (sursa: Monitorul Expres)

„Acest proiect este începutul programului nostru de securizare a tuturor instituţiilor de învăţămînt din municipiul Braşov. Este un proiect cu finanţare europeanã care pune în practicã promisiunea pe care le-am fãcut-o braşovenilor, aceea de a-şi şti copiii în siguranţă deplinã la şcoală. Într-o etapã urmãtoare ne propunem sã extindem acest proiect la nivelul tuturor unităţilor de învãţãmînt. Pe lîngă siguranţa elevilor, proiectul înseamnã şi o protejare mult mai eficientă a bunurilor, inclusiv a clădirilor, pentru cã prin aceste sisteme se monitorizează şi din punct de vedere al protejării şcolilor împotriva incendiilor şi furturilor“, a declarat primarul George Scripcaru.

Previous Story

In Brasov ca in Freiburg: Tramvaiul ecologic, o solutie pentru reducerea poluarii

Next Story

Brasovenii pornesc in Vinerea Mare pe Calea Crucii