AVERTIZARE METEO: Racire accentuata, TEMPERATURILE SCAD cu 15 grade

Last Updated on aprilie 9, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică, valabilă de miercuri de la ora 18 şi până vineri la ora 21.
ploaie

NFORMARE METEOROLOGICĂ

În intervalul 09 aprilie, ora 18 – 11 aprilie, ora 21 va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În sud şi est cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp, în 24 de ore. Îndeosebi în seara zilei de miercuri, 09 aprilie şi în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă.

PROGNOZA METEO pentru trei zile

Joi, vremea se va răci accentuat şi în regiunile extracarpatice, astfel că, valorile termice rămân sub mediile perioadei în cea mai mare parte a ţării. Va ploua pe arii extinse în sudul şi estul ţării, unde cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În rest, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales după-amiaza şi seara. În zona montană se vor semnala şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în regiunile estice şi de sud-vest, dar şi pe crestele montane. Temperatura va avea valori maxime între 8 grade la Braşov şi Miercurea Ciuc şi 17 grade la Timişoara. (susra: realitatea.net)

Joi, vremea se va răci accentuat şi în Bucureşti. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar în aceste condiţii temperatura nu va fi mai mare de 10 grade.

Vineri, tot vreme rece. Mai rece decât în mod normal la această dată, în special în regiunile extracarpatice. În jumătatea de est a ţării ploile vor cădea pe arii extinse, iar în zona montană înaltă precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul zonelor, printre nori se mai arată şi soarele şi plouă mai puţin. Maximele vor fi cuprinse între 6 grade în Moldova, la Suceava şi 15…16 grade în regiunile vestice.

Previous Story

ROMANIA FURATA. Tractorul Brasov – de la uzina de sute de milioane de euro, la fabrica de voturi

Next Story

Brasov: Licitatii pentru parcarile de resedinta, incepand de saptamana viitoare