(VIDEO) Jean Claude Van Damme impresionat de Biserica de Gheata de la Balea Lac

Last Updated on martie 13, 2014

Celebrul actor american de origine belgiană a petrecut a treia zi și ultima pe platoul de la Bâlea Lac. Tot timpul bine dispus, amabil și jovial, starul de cinema a ținut neapărat să facă fotografii cu cei care l-au servit în aceste zile în cabana de la Bâlea, dar și cu jurnaliștii prezenți în zonă.

Extrem de atent cu ținuta sa și pus pe glume, Jean Claude a răspuns amabil fiecărei cereri de auografe sau de fotografie a turiștilor aflați astăzi la peste 2.000 de metri altitudine pentru a vizita Bâlea Lac. Actorul iubește la nebunie plimbările cu snow-mobilul, tocmai de aceea acestuia i-a fost pus la dispoziție tot timpul un astfel de mijloc de transport.

După ce a luat prânzul, actorul a ieșit din nou din cabană a mers să viziteze biserica de gheață, alături de mass media prezentă în zonă, dar nu înainte de a răspunde solicitării unor turiști de a face poze cu ei.jean claude van  damme (2)

”Nu vreți să facem niște poze în această frumoasă biserică? Este o oportunitate foarte unică! Nu?  După aceea vreau să fac o poză cu toată presa. Nu video. Poză vreau! O vreau pentru Facebook-ul meu!”, a spus Van Damme.jean claude van  damme (3)

Impresionat de Biserica de Gheață de la Bâlea Lac

Frumusețea Bisercii de Gheață de la Bâlea l-a dat gata pe actorul care este iubit extrem de tare în țara noastră.jean claude van  damme (4)

”E asa de frumos. Și special.. Vreau să arăt oamenilor din întreaga lume, frumusețea acestei biserici. Ce nume are biserica aceasta? Balea! Bulia! Bâlea! Este biserica de la Bâlea? ” a mai spus celebrul actor.jean claude van  damme (7) (sursa: Turnul Sfatului)

Turiștii care au urcat la Bâlea Lac au aflat cu surprindere că actorul american este acolo. Unii au și reușit să facă poze cu el, iar alții s-aumulțumit să îl vadă de la distanță.
)

Previous Story

O paine de Brasov, primul produs traditional atestat

Next Story

In the villages near Bran Castle, there is a belief in the existence of evil spirits called ghosts or “steregoi” (a variant of “strigoi”).