(Video) Brasov: EUROVISION 2014 – Paula si Ovi vor reprezenta Romania

Last Updated on martie 2, 2014

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa “Miracle”, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Braşov, şi a fost difuzată în direct la TVR.

Piesa “Miracle”, interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Melodia “Miracle”, care va reprezenta România la Eurovision, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

Juriul selecţiei naţionale a Eurovision a fost format din: Mădălin Voicu (preşedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes şi Bobby Stoica.

Mădălin Voicu a anunţat pe scena de la Braşov direct melodia câştigătoare a selecţiei naţionale, respectiv “Miracle”, interpretată de Paula Seling şi Ovi.

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mirela Vaida Boureanu (12 puncte), Paula Seling şi Ovi (10 puncte) şi Anca Florescu (8 puncte).

După anunţarea câştigătorului selecţiei naţionale a Eurovision, Ovi a spus: “Vă mulţumim din suflet. Suntem onoraţi. Ne-aţi pus o povară mare pe umeri”. (sursa: Mediafax.ro)

La rândul său, Paula Seling a spus că “se întâmplă miracole, momente ca acesta”. Ea a mulţumit celorlalţi concurenţi pentru show-ul pe care l-au făcut şi pentru fiecare clipă frumoasă pe care au oferit-o telespectatorilor. “Vă promitem că vom face tot ce putem ca să vă facem mândri că ne-aţi ales pe noi”, a mai spus Paula Seling.

Previous Story

Brasov: Inspire pregateste cea de-a 11-a editie BuzzCamp

Next Story

Telefonul romanesc care ii da clasa lui iPhone 5S