(Video) Brasov: EUROVISION 2014 – Melodiile care vor concura in finala nationala din aceasta seara

Last Updated on martie 1, 2014

În această seară are loc selecţia naţională Eurovision 2014. Show-ul, programat să înceapă la ora 20.30, va fi transmis în direct de Televiziunea Română. Printre artiştii pe care îi vom putea vedea în finala din 1 martie se numără Paula şi Ovi, Vizi Imre, Ştefan Stan feat. Teddy K, Renée Santana.

 Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga. Selecţia naţională se va desfăşura la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro. (sursa: mediafax.ro)

Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la Eurovision, 150 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunţate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Mai jos va prezentam cateva dintre melodiile participante in concurs:
– “Miracle”, Paula şi Ovi

“Despre mine şi ea”, Bere Gratis

– “Breathe” – Ştefan Stan feat. Teddy K

Previous Story

Brasov: Haideti la Parada Mascaricilor, de Martisor, pe strazile din Centrul Istoric !

Next Story

(Video) Brasov: Canionul 7 Scari este deschis sambata si duminica