Trupa de Majorete din Rasnov a luat trei trofee nationale

Last Updated on martie 5, 2014

Echipa de majorete Râşnov Cheerleaders a participat pentru a treia oară la „Cupa Valahia la Majorete 2014 Târgovişte – Cupă cu Caracter Naţional, ca reprezentantă a judeţului Braşov. „Cupa Valahia la Majorete” face parte din categoria campionatelor sportive naţionale.

majorete-rasnov

 La competiţie au participat 320 de copii organizaţi în 21 de echipe, reprezentând opt judeţe: Braşov, Bucureşti, Buzău, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Prahova şi Tulcea. Echipa din Râşnov a participat la secţiunea „Cheerleading” cu trei echipe, la trei categorii de vârstă, cadete, juniori şi seniori, şi a reuşit o performanţă deosebită, locul I la toate cele trei categorii. (sursa: Transilvania Expres)

„Suntem foarte mulţumiţi de rezultatul obţinut, având în vedere munca depusă de aceşti copii. În ultimele luni ne-am antrenat în fiecare zi câte 2 ore. Secţiunea de cheerleading la care participăm este una dintre cele mai spectaculoase secţiuni, dar şi cea mai periculoasă. De aceea vă pot spune că suntem foarte mândri de cadetele noastre, grupa care conţine copii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani. A fost pentru prima dată la noi în ţară când o grupă de cadete a participat la secţiunea de cheerleading, şi suntem deosebit de încântaţi că noi am reuşit să depăşim aşteptările cu această premieră la nivel naţional. Vreau să mulţumesc, Primăriei Râşnov, care împreună cu Consiliul Local şi cu Clubul Sportiv F.C. Râşnov, a fost alături de noi şi ne-au susţinut financiar, părinţilor acestor copii care ştim că depun eforturi pentru a-şi susţine şi încuraja copii, dar mai ales vreau să mulţumesc copiilor care depun eforturi uriaşe pentru a fi cei mai buni”, a declarat managerul echipei, Cătălin Nan.

Previous Story

Surprinzator? Americanii au descoperit proprietatile MIRACULOASE ale TUICII de prune !

Next Story

Rasarit in Muntii Bucegi !