Poiana Brasov: Ultimul weekend de schi la maxim

Last Updated on martie 7, 2014 Vremea nu a prea ţinut în acest an cu amatorii sporturilor de iarnă, iar de săptămâna viitoare se anunţă temperaturi de primăvară astfel că zăpada nu va mai rezista prea mult pe pârtii.

poiana
În acest weekend se schiază în condiţii bune în partea superioară a masivului Postăvarul, pe pârtiile Sulinar, Drumul Roşu, Kanzel, Lupului şi în condiţii satisfăcătoare în partea inferioară pe pârtiile Drumul Roşu, Sulinar, Bradul, zăpada fiind îngheţată. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ 30 de cm, atât în Postăvarul, cât şi pe pârtia Bradul.  Sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telegondola, telescaunul Ruia, Teleschi Bradul şi banda snowpark Bradul. (sursa: adevarul.ro)

O veste bună pentru turiştii este aceea că de luni, 10 martie scad preţurile la instaţiile de transport pe cablu. Reducerea este valabilă atât în cursul săptămânii, cât şi în weekend. Astfel pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă se vor anula 5 puncte în loc de 6, telecabina Kanzel 4 puncte în loc de 5, telescaun Ruia 3 puncte în loc de 4, iar la telescaun Lupului 2 puncte în loc de 3.

Previous Story

Casa Sfatului Brasov, din zborul avionului :)

Next Story

Brasovul – a doua destinatie romaneasca promovata de turisti pe tripadvisor.com