Painea, Tortul si Inghetata Anului, premiate la BRASOV

Last Updated on martie 10, 2014

Peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari se întrec, în faţa celor 20.000 de vizitatori şi expozanţi din 23 de ţări, la Concursurile GastroPan 2014 — piesa de rezistență a expoziţiei cu acelaşi nume.

La competiţiile ce se desfăşoară în perioada 4-6 aprilie la Braşov, cei mai talentaţi specialişti vor prezenta tendinţele anului 2014, nivelul înalt al competiţiei fiind garantat de juriul format din cei mai renumiţi specialişti români şi străini.

tort-brasov

Ediţia a şasea a celui mai important eveniment autohton pentru sectoarele de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică, va expune materii prime, echipamente, soluţii şi tehnologii de ultimă oră, de la 120 de furnizori de renume din 23 de ţări. Ca şi la ediţiile anterioare, demonstraţiile practice şi concursurile dinamice din program vor atrage mii de vizitatori, se arată în comunicatul transmis cu puţin timp înainte de organizatorii competiţiei. (sursa: Transilvania Expres)

Anul acesta Concursurile GastroPan se desfăşoară pe 8 categorii grupate în 4 secţiuni competiţionale, în urma acestora fiind premiate Inovaţii precum „Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2014”. Concursurile se adresează specialiştilor brutari, cofetari şi bucătari, având scopul de a promova aceste meserii, dar şi de a impune tendinţe pe piaţa de profil.

Organizatorii promit programe speciale în fiecare zi, cum ar fi cele tematice: „Armonie Florală”, „Dulciuri de Poveste”, „Legende Vii”,

Previous Story

Brasov: Cel mai curat spital din Europa implineste 3 ani de activitate

Next Story

Partia Lupului din Poiana Brasov, inchisa pentru Campionatele nationale de schi alpin