Membrii LaLa Band au sarbatorit 3 ani de la infiintare printr-o escapada la Bran

Last Updated on martie 4, 2014

Membrii LaLa Band, trupa vedeta din telenovela muzicala “O noua viata”, difuzata de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, au sarbatorit 3 ani de la infiintare printr-o escapada la Bran.

Au vizitat Castelul Bran, s-au plimbat prin Brasov, s-au dat cu tiroliana, au depanat amintiri si s-au bucurat intens de fiecare moment petrecut impreuna.

“Am avut parte de un weekend fermecator alaturi de toti colegii din LaLa, in una dintre cele mai frumoase zone montane din Romania. Ne-am distrat, am povestit, am ras, am cantat si ne-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna. Au trecut atat de repede, dar atat de frumos cei 3 ani de LaLa Band…”, spun Criss si Vlad.

“Mi-era dor de timpul petrecut alaturi de colegii mei de trupa. Cele 3 zile in care am stat la Bran s-au scurs fara sa imi dau seama. Ne-am adus aminte de perioada copilariei, am vizitat Castelul Bran, am facut multe poze, seara karaoke…”, spune Alina.

“M-am relaxat cu dragii mei prieteni, ne-am adus aminte de inceputuri, pentru ca trupa a implinit 3 ani”, dezvaluie Sore. (sursa: protv.ro)

“Am fost un weekend toata gasca la munte. Ne-am plimbat, ne-am distrat, a fost ca un citybreak LaLa :)) am vizitat Castelul Bran si Pestera Valea Cetatii din Rasnov. Pestera este foarte frumoasa si merita vizitata. Are o acustica foarte buna, in sala mare a pesterii s-a amenajat un loc pentru concerte. In ultima zi am dat o fuga pana la Brasov in Piata Sfatului”, spune Alexia.

lala-band

“A fost foarte frumos la Bran… Aveam nevoie de o gura de aer proaspat si imi era tare dor de o plecare LaLa! Ne-am plimbat, ne-am jucat, ne-am adus aminte de copilarie… ne-am relaxat si ne-am intorsacasa cu bateriile incarcate”, spune Ana Baniciu.

“La Bran a fost super. Am fost la castel si, desi l-am mai vizitat acum ceva timp, m-a impresionat ca si prima data. Eu si Bubu ne-am dat cu tiroliana, eu avand fobie de inaltime… dar am spus ca trebuie sa inving frica si sa ma dau. Am facut-o si pe asta :)))) A fost o vacanta frumoasa”, povesteste Dima.

Previous Story

Cadou. Nico scoate brasovenii la cafea de 8 Martie!

Next Story

(Video) Discover Romania – Explore Carpathians Garden