Marian Tita si Robert Elekes sunt doar doi dintre speakerii din cadrul evenimentului BuzzCamp Brasov

Last Updated on martie 10, 2014

Compania Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista speakerilor care vor sustine conferinta din prima partea a evenimentului organizat la Brasov.

Pe 20 martie, la Hotel Ambient, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere  cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.

Marian Tita si Robert Elekes sunt doar doi dintre invitatii din cadrul evenimentului, iar ambasadorul BuzzCamp, binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent prin intermediul unui interviu video realizat special pentru participanti.

Marian vine la BuzzCamp sa povesteasca despre pasiuni, hobby-uri, cariera si cum pot conlucra cele trei pentru indeplinirea obiectivelor. Lucreaza in domeniul comunicarii de peste 12 ani, fiind unul din fondatorii Inside Communication, si a deschis prima Scoala de Navigatie cu vele acreditata de International Yacht Training.

La doar 29 de ani, Robert Elekes este un model pentru tinerii aflati la inceput de drum.  Afirma despre el ca este “lector universitar in timpul zilei, actor pe timp de noapte si antreprenor social in timpul liber”. In cadrul conferintei Robert va fi o sursa de inspiratie pentru cei care nu stiu cum sa-si investeasca timpul pentru o dezvoltare continua.

In cea de-a doua parte a evenimentului, Siemens este una dintre companiile care pregatesc pentru tanara generatie workshop-uri interactive bazate pe activitati practice, sfaturi profesionale si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se pot face accesand http://buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere/.

Previous Story

Strajerul Cetatii Rasnov, colectionarul timpurilor de altadata

Next Story

Brasov: Traseu turistic pentru promovarea mitului Dracula