Hotelurile si pensiunile din Brasov, deja ocupate 70% de Paste

Last Updated on martie 25, 2014

Pensiunile şi hotelurile din judeţul Braşov au fost rezervate în proporţie de 60-70% pentru sărbătorile de Paşte, dar hotelierii se aşteaptă să aibă unităţile de cazare pline în final. Cele mai ieftine alternative de cazare sînt pensiunile în zona rurală, fără mese incluse, la preţuri care pornesc de la 35 lei/persoană. La hotelurile de patru-cinci stele din poiana Braşov, preţurile pot depăşi 400 de euro/persoană/sejur în Poiana Braşov.

moieciu

Turiştii care aleg să petreacă sărbătorile de Paşte în stil tradiţional pot alege pensiuni şi vile din Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), din Bran, Moeciu, Poiana Mărului, Rîşnov, Zărneşti, Săcele sau Buneşti. „Cred că anul acesta vom avea pensiunile pline, ţinînd cont că anul acesta Paştele catolic şi cel ortodix sînt sărbătorite în acelaşi timp. Ne aşteptăm la aflux mare de turişti, în zona Braşovului, la Prejmer, Rîşnov“, a spus Marilena Stoian, preşedintele ANTREC. (sursa: Monitorul Expres)

Cele mai căutate sînt pachetele de trei nopţi, cu demipensiune şi masa de Paşte inclusă. „Pentru astfel de pachete, preţurile pornesc de la 790 de lei/cameră/sejur de trei nopţi, dar pot ajunge şi la 1.000-1.200 lei, în funcţie de numărul nopţilor de cazare“, spune Ioana Dodiţă, repezentant ANTREC Braşov.

Previous Story

Earth Hour la Brasov, sambata 29 martie

Next Story

Bran Castle recommended by USA Today