„Brasovul este un oras superb”. Ivan Dornic, atacant Corona Brasov

Last Updated on martie 26, 2014

Atacantul slovac de la Corona Brașov, Ivan Dornic, a acordat un interviu pentru sport.sk, unde a relatat despre experiența pe care o trăiește în orașul de la poalele Tâmpei.

corona

„Întotdeauna este amar să pierzi o finală, cum s-a întâmplat cu noi în Liga Mol, dar acest loc secund este o mare realizare pentru Corona Brașov. Fanii sunt conștienți de faptul că am luptat și ne consideră eroi. Obiectivul era calificarea în play-off și acesta a fost atins. Mai mult, în semifinale am reușit s-o eliminăm pe Dab Docler, formația care a dominat autoritar sezonul regulat. Nove Zamky a câștigat meritat trofeul, dar cred că și noi am fi putut să ne impunem în finală. Cred că experiența superioară a grupării din Slovacia a fost decisivă. Acum avem în fața Liga Națională, unde sunt convins că vom juca finala. Trebuie să învățăm din înfrângerea cu Nove Zamky pentru a ne impune în campionatul intern”, a declarat Ivan Dornic.

brasov
foto: George Geo

Acesta a mai spus: „Am ajuns la Brașov după ce Patrik Polc m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să vin la echipă. Voi fi sincer și voi spune că la început mi-a fost frică să ajung în România, din cauza lucrurilor care se spun despre această țară. Acum, trebuie să recunosc că acele vorbe sunt istorie pentru mine. De exemplu, Brașovul este un oraș superb, care progresează extraordinar. Am fost surprins să constat că hocheiștii și lumea de aici vorbesc foarte bine limba engleză, așadar nu există bariere în comunicare. Mă bucur enorm că am ajuns în România, în special în Brașov, și mi-aș dori să continuu și sezonul următor”.

Previous Story

Lacul Cetatii Fagaras, infrumusetat iar de lebede

Next Story

Brasovul va avea un nou cartier. Tip „Lego”