Brasov: Iubitorii de traditii romanesti isi pot cumpara sejururi prin programul ‘Vacanta la tara’ la preturi ce pornesc de la 150 de lei pentru o persoana

Last Updated on martie 24, 2014

Potrivit Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural, programul, ajuns la cea de-a 23-a ediţie, este în plină desfăşurare şi se va finaliza în data de 13 iunie.

În cadrul acestuia, la o pensiune de 2 margarete, tariful pentru 5 nopţi de cazare în cameră dublă ajunge la 150 de lei/persoană, la unităţile de 3 şi 4 margarete la 195 lei/persoană, iar la cele de 5 margarete la 250 de lei/persoană.

bran
Culoarul Rucar Bran, Muntii Piatra Craiului si satul Pestera (foto: Adrian Petrisor)

Turiştii vor avea posibilitatea să descopere viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. (sursa: radiomures.ro)

Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt cele din Argeş, Alba, Braşov, Covasna, Maramureş, Suceava, Neamţ şi Mehedinţi.

Previous Story

Priveste lumea de la Cabana Turnuri, Muntii Fagaras ! Altitudine: 1520 m

Next Story

Surrounded by natural scenery, Hotel Alpin in the Poiana Brasov ski resort boasts marvelous mountain views and comfortably furnished rooms