(VIDEO) Brasov: Conditii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarna in Poiana Brasov si Predeal

Last Updated on februarie 3, 2014

Stratul consistent de zăpadă depus în ultimele zile la Predeal și Poiana Brașov asigură practicarea sporturilor de iarnă în condiții foarte bune.

La Predeal se schiază pe toate pârtiile, Clăbucet Sosire, Clăbucet Variantă, Subteleferic și Cocoș. Pârtiile au fost pregătite, iar stratul de zăpadă măsoară 40 de cm pe pârtii și 20 de cm în stațiune. Teleschiul va funcționa pe pârtia Clăbucet Sosire până la ora 21.00, la fel ca și nocturna.

Sâmbătă, pe pârtia Clăbucet Sosire va fi organizat un concurs cu premii pentru schiorii amatori, a precizat pentru AGERPRES, reprezentantul primăriei Predeal, Rodica Lazăr.

Poiana Brasov. Foto: Danny Photography
Poiana Brasov. Foto: Danny Photography

Și la Poiana Brașov stratul de zăpadă măsoară 70 de cm în Masivul Postăvarul și 50 de cm în stațiune. Toate pârtiile — Lupului, Subteleferic, Drumul Roșu, Kanzel, Sulșinar, Bradul, Stadion au fost pregătite încă de miercuri și sunt funcționale de la un capăt la altul. Toate mijloacele de transport pe cablu funcționează, iar pârtia Bradul are și iluminat nocturn.

Turiștii care vin cu trenul la Brașov și doresc să ajungă în stațiune au acum la dispoziție o linie de autobuz “Poiana Expres”, care pleacă din Gara CFR în Poiana Brașov, cu o singură oprire pe traseu, prețul unui bilet fiind de 5,5 lei.

sursa: AGERPRES

Video Poiana Brasov, 30 ianuarie 2014

Previous Story

10 Reasons Why You Should Go to Brasov Romania

Next Story

Legendele Brasovului: Tunelul si lacul de sub Tampa