Poiana Brasov: Cel mai bun weekend: aproximativ 85.000 de treceri prin turnicheti

Last Updated on februarie 12, 2014

Poiana nu a dus lipsă de turişti weekendul trecut, ţinând cont că au fost şi ultimele zile de vacanţă pentru elevi. Astfel, pe la turnicheţii instalaţiilor de transport pe cablu din Poiană au fost înregistrate aproximativ 85.000 de treceri, în trei zile. A fost de altfel, cel mai bun weekend din acest sezon, ţinând cont că până acum două săptămâni nu erau practicabile toate pârtiile, din cauza lipsei zăpezii.

Vezi aici imagini Live din Poiana Brasov

poiana-brasov-2014

Cea mai aglomerată zi pe pârtiile din Poiană a fost sâmbătă, când au fost înregistrate aproape 33.000 de treceri pe la turnicheţi. Anul trecut, cel mai încărcat weekend a fost cel din 11 –13 ianuarie 2013, cu 89.421 de treceri. (sursa: BZB)

Numărul celor care au ajuns în Poiană a fost incomparabil mai mare faţă de cel înregistrat în primul weekend din februarie (respectiv după ninsorile abundente), când au fost înregistrate 59.405 treceri pe la turnicheţi. Totuşi, stratul de zăpadă depus a început să se cam topească în unele zone şi cum nici instalaţiile de producere a zăpezii artificiale nu pot funcţiona din cauza temperaturilor ridicate, pârtia Subteleferic şi partea inferioară a pârtiei Lupului au fost închise. Pe restul pârtiilor, se schiază însă în condiţii excelente.

Previous Story

„Brasovul va avea o gradina zoologica, nu doar o colectie de animale“

Next Story

Bastionul Graft. Brasov, cetatea celor sapte bastioane.