Partiile din Predeal sunt pregatite pentru concursul Eurotest

Last Updated on februarie 7, 2014

Vezi aici Webcam Live Predeal

Turiştii care vor sosi în staţiunea Predeal în perioada 17 – 20 februarie vor putea participa la concursul EUROTEST, organizat de Federaţia Română de Schi – Biatlon în colaborare cu Primăria Oraşului Predeal. Deschiderea oficială a concursului va fi efectuată de către schiori din Franţa, Austria şi Italia. La concurs vor participa un număr de aproximativ 50 de persoane care se vor întrece în probe de slalom uriaş.
Zăpada cazută în ultimele zile a facut ca pârtiile din Oraşul Predeal să fie perfecte pentru practicarea schiului şi a snowboard-ului.

Iubitorii sporturilor de iarnă care aleg să petreacă în staţiunea Predeal au la dispoziţie 5 pârtii cu grade diferite de dificultate, iar stratul de zăpadă bătătorită măsoară peste 20 de cm grosime. Cei care vor alege Predealul ca şi destinaţie turistică, vor putea schia în condiţii foarte bune pe pârtiile Clăbucet, Clăbucet Variantă şi Clăbucet Teleschi Trei.  (sursa: BZB)

“Salvamontiştii aflaţi în subordinea autorităţii publice locale se află permanent la baza pârtiilor pentru a interveni cu promptitudine în cazul eventualelor accidentări”, a declarat Liviu Cocoş, primarul oraşului Predeal.
Şi instructorii de schi şi snowboard sunt prezenţi şi pregatiţi pentru a le oferi lecţii începătorilor, încă de la primele ore ale zilei.

partii-predeal

Previous Story

Brasov: Casa Sfatului va fi astazi albastra

Next Story

Distractie in stil mioritic, sambata, la Bran