Hochei: Liga MOL – Corona Brasov a castigat, in deplasare, primul meci din play-off

Last Updated on februarie 27, 2014

ASC Corona Brașov a învins în deplasare pe Dab.Docler, cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1, 1-0), miercuri seara, la Dunaujvaros, în prima partidă din faza play-off a Ligii MOL la hochei pe gheață.

Corona a confirmat astfel cele două victorii reușite recent în fața câștigătoarei sezonului regulat al competiției, 5-3 sub Tâmpa (16 februarie) și 3-2 la Dunaujvaros (20 februarie).

corona-brasov
foto: Mudra Laszlo

Brașovenii au deschis scorul în prima partidă a semifinalei cu Dab.Docler, prin Csanad Virag (27:09), gazdele au restabilit imediat egalitatea prin Henrich Jabornik (27:31), dar Robert Peter (47:29) a marcat golul victoriei echipei antrenate de finlandezul Kari Rauhanen. (sursa: agerpres.ro)

Cele două echipe se vor întâlni joi, tot la Dunaujvaros, în meciul doi al acestei confruntări, după care este programată ”dubla” de la Brașov (2 și 3 martie). Această fază din play-off se joacă după sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”.

În celălalt duel, slovacii de la HC Nové Zámky au învins pe teren propriu echipa maghiară Miskolci Jegesmedvék cu scorul de 4-2.

Previous Story

Brasov: Fabrica de Ciocolata Kraft ar putea deveni hotel

Next Story

Stadion de gheata in Poiana Brasov. Cum ti se pare ideea?