Brasov: Se ascut sabiile la Eurovision. Gabriel Cotabita: „Paula si Ovi nu m-au convins“

Last Updated on februarie 26, 2014

CONTROVERSE Cu doar trei zile înainte de finala Selecţiei Naţionale, care va avea loc pe 1 martie, la Braşov, au apărut nemulţumiri, critici, contestaţii şi atacuri sub centură.

Eurovision naşte patimi în fiecare an, atât în rândul fanilor, cât şi printre artiştii participanţi, astfel că fiecare Selecţie Naţională se desfăşoară cu cântece şi cu… cântec.

După încheierea etapei de preselecţie, în urma căreia au fost alese de un juriu profesionist cele 12 melodii finaliste (dintre cele 150 de cântece înscrise), au apărut imediat artişti care au comentat rezultatele, iar unul dintre aceştia este Gabriel Cotabiţă.

Cântăreţul, care s-a înscris împreună cu trupa sa, VH2, nu a ajuns în finală, însă a comentat prestaţia favoriţilor din acest an, Paula Seling şi Ovi.  (sursa: adevarul.ro)

„Paula şi Ovi, dragii de ei, deşi sunt favoriţii nedisimulaţi ai ediţiei, pe mine nu m-au convins. I-am văzut şi pe viu la «Răzvan şi Dani» şi nu m-au scos din papuci. Piesa «Miracle» nu este «Playing With Fire», nici ei nu par a mai avea chimia de acum câţiva ani. Autorii, vreo patru, par a fi scris câte o parte separat şi după aceea Ovi a venit şi a pus crâmpeiele laolaltă. Dezvoltarea piesei avea nevoie de mai mult de 3 minute pentru a avea un impact oarecare şi, deşi se folosesc acute şi modulaţii, piesa nu curge firesc şi se termină jos“, a scris Cotabiţă pe contul lui de Facebook.

Paula Seling şi soţul ei, Radu Bucura, care este şi managerul artistei, i-au răspuns cu eleganţă lui Gabriel Cotabiţă, potrivit „Click!“: „E un artist pe care îl respectăm. Şi dacă aşa a spus, noi continuăm să-l respectăm. Mă bucur că ne vede favoriţi şi dacă pe dânsul nu l-am convins, mai avem o finală să convingem. Nu trebuie musai să convingem pe toată lumea, ci pe cei care cred în noi şi vor să ne vor voteze“.

Previous Story

(Video) Castelul Bran filmat din aer. MINUNAT :)

Next Story

Rasnovul va deveni capitala mondiala a sariturilor cu schiurile