Brasov: Gustul iubirii, testat in Piata Sfatului

Last Updated on februarie 17, 2014

O prăjitură gigant, în formă de inimă, a fost special creată pentru îndrăgostiţii braşoveni.
De Valentine’s Day, îndrăgostiţii din Braşov au avut parte de o surpriză inedită. Un bucătar italian a pregătit o prăjitură uriaşă, în formă de inimă, în faţa turiştilor şi braşovenilor care au trecut prin Piaţa Sfatului.

prajitura-piata-sfatului-brasov

„Deasupra avem frişcă vegetală, dedesubt avem blat de patiserie, cremă de cafea, obţinută din cafea pură şi o cremă tradiţională. Secretul gustului constă în toate aceste ingrediente care sper să dea un gust foarte bun”, a destăinuit chef-ul italian Agostino Bobbi, reţeta după care a preparat delicatesa. (sursa: BZB)

Acesta a petrecut ore întregi până a preparat prăjitura-gigant însă rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am lucrat în total 14 ore pentru a prepara această prăjitură care are 180 de kilograme şi a fost făcută pentru 700 de persoane. Am vrut să venim cu ceva nou”, a explicat Agostino. Toţi cei care au trecut astăzi prin Piaţa Sfatului au fost impresionaţi de prăjitura uriaşă şi s-au pozat lângă ea înainte de a fi porţionată. Din delicatesa culinară au putut gusta, gratis, toţi cei care azi au trecut, vineri, prin centrul Braşovului.

Previous Story

Brasov: IMPORTANT ! Avarie MAJORA la reteaua de apa ! Vezi aici lista strazilor unde va fi oprita apa

Next Story

Brasovul a atras anul trecut peste 830.000 de turisti „legali”