(VIDEO) Se schiaza si pe partia de la Dragus, langa Manastirea Sambata. Preturi mai mici decat in Poiana Brasov

Last Updated on ianuarie 29, 2014

Amatorii sporturilor de iarnă, care s-au plictisit de pârtiile de pe Valea Prahovei şi din Poiana Braşov, au o alternativă, într-o zonă la fel de pitorească, însă mult mai liniştită.

Pârtia de schi a fost pregătită, iar de astăzi se poate schi în condiţii foarte bune. Patinoarul natural din zonă nu a fost încă deschis deoarece gheaţa este fragilă, dar dacă temperaturile se vor menţine scăzute şi acesta va deveni funcţional în câteva zile.

In comuna Drăguş, care se află la aproximativ opt kilometri de Mănăstirea Sâmbăta, a fost inaugurată o pârtie în 2009, când s-au invesiti un million de euro. Aceastea este de talia pârtiei Bradul din Poiana Braşov, cu aceleaşi dotări, însă cu costuri mult mai scăzute. Domeniul schiabil este dotat cu telescaun, tunuri de zăpadă şi chiar şi instalaţie de nocturnă. Cei care nu au schiurile la ei nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece există şi un centru de închirieri, unde preţul pentru un echipament complet variază între 30 de lei, pentru adulţi, şi 20 de lei, pentru copii. Totodată, pentru patru urcări cu teleschiul, turiştii nu trebuie să scoată din buzunar decât 10 lei.

Cazarea este mult mai ieftibă decât în staţiunile renumite. Puteţi găsi o cameră dublă la pensiune cu doar 90 de lei pe noapte. În plus puteţi evita aglomeraţia din marile staţiuni, puteţi merge şi la Mănăstirea Sâmbăta şi puteţi admira decorul superb.

sursa: adevarul.ro

Previous Story

RAT Brasov reia circulatia liniei „Poiana Expres”

Next Story

Brasov: Bal de caritate pentru Spitalul de Copii