Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Până când? „Un singur gând îmi umbreste bucuria; gara din Brașov. Acest focar de murdărie și infecție pe alocuri, această gară uitată de timp demna de lumea a treia”

Până când? „Un singur gând îmi umbreste bucuria; gara din Brașov. Acest focar de murdărie și infecție pe alocuri, această gară uitată de timp demna de lumea a treia”

Last Updated on august 15, 2017 Gara din Brașov este infectă și mizerabilă, o spun foarte mulți turiști. Gara este în proprietatea CFR care nu vrea să cedeze dreptul de administrare primăriei Brașov. Primăria Brașov nu insistă iar turiștii fac reclamații.

Pe Facebook, Balate Cristian a scris: „Astăzi vin din București în trenul accelerat. Mulți turiști străini cu bagaje și rucsaci pregătiți de vacanță. Îmi crește inima știind că țara noastră începe să fie din ce în ce mai vizitată de străini.

Până când? „Un singur gând îmi umbreste bucuria; gara din Brașov. Acest focar de murdărie și infecție pe alocuri, această gară uitată de timp demna de lumea a treia” 1

Un singur gând îmi umbreste bucuria; gara din Brașov. Acest focar de murdărie și infecție pe alocuri, această gară uitată de timp demna de lumea a treia.

Mă bucur în secret că Brașovul este unul dintre orașele iubite în această țară și îmi pare rău simultan ca această gară a fost lasata in paragina”.

Previous Story

(Foto) „Unde se duc, oare? … Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!”

Next Story

„Șofer în România după o pauză de cinci ani … De la Comarnic la Predeal zici că am mers în șir indian … Fără cutie de viteze automată este o tortură”