NEBUNIE pe autostrada lipsă Comarnic – Brașov. „„Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun”

Last Updated on august 13, 2017 Nebunie mare și ieri pe autostrada lipsă Comarnic – Brașov. Zeci de mii de oameni au făcut peste 5 ore de la București să se relaxeze în zona Brașovului. Vom avea vreodată autostrada pe această zonă? Se pare că Speranța a plecat demult în străinătate la muncă.

Pe Facebook, Mircea Hariton a scris: „Cine o sa faca autostrada de la Comarnic la Brasov o sa fie mentionat in cartile de istorie si va avea mai multe statui decat Stefan cel Mare. 2,5 ore pt 7 km?”

NEBUNIE pe autostrada lipsă Comarnic - Brașov. „„Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun” 1

Iustin Meila: „Uite de asta ma ambitionez sa merg zi de zi la job pe autostrada!”

Olteanu Mihai-Cornel: Un trafic infernal pe DN1. Bara la bara de 3 ore. Și abia suntem la Breaza. Decât splitarea TVA ar fi mai nimerita splitarea traficului pe niște autostrăzi. Zic !

Prezentatorul TV Rares Bogdan a adăugat doua fotografii cu mesajul:  „Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun. Ce mai este de zis….. ore, ore, ore in mașina pentru un drum de 270 de kilometri. Spre Litoral și ieri și azi s-a circulat înfiorător.

NEBUNIE pe autostrada lipsă Comarnic - Brașov. „„Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun” 2 NEBUNIE pe autostrada lipsă Comarnic - Brașov. „„Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun” 3

Între stațiuni nu mai vorbim. Nu avem o autostrada de 60 de km sa lege Nordul Litoralului de Sud. Au trecut 27 de ani și infrastructura României, rutieră, feroviară și dacă ne gândim la cele doua piste praf ale Otopeniului și aviatica sunt praf, in spitale mergi bolnav ușor și te întorci infestat, dacă nu pe catafalc….

Majoritatea școlilor sunt vai de ele, 2400 încă au toaleta in curte….. Ce mai este de zis? Simplu. Sa le mulțumim tuturor celor care au condus aceasta tara timp de 27 de ani. Niște impostori mizerabili…..”

Imi este sila. Cu greu îmi mai găsesc resurse sa lupt seara de seara apărând ca intr-o zi va fi mai bine.
Și totuși….. Ea, România, nu are nici o vina…..
SA NU UITAȚI SA IUBIȚI ROMÂNIA IN FIECARE ZI!”

Previous Story

Brașov: Filme în aer liber în Piața Sfatului la Caravana Filmelor TIFF. Vezi ce filme vor fi proiectate:

Next Story

Brașov: Aglomerație și duminică seara la Predeal – Sinaia. „Puteam avea o vacanta perfecta daca nu ajungeam in Predeal, unde stam blocati de o ora! Kilometri intregi de coloane de masini, copii mici inchirciti in scaunele auto, obositi si transpirati de atata plans si foame, nervi intinsi la maximum!”