Foto Brașov. Storia: „Ți-ar plăcea să locuiești într-un apartament situat pe un nivel întreg dintr-o casă, cu grădină proprie?” Vezi cât costă:

Last Updated on august 21, 2017 Storia.ro prezintă un apartament select din centrul Brașovului, de 3 camere, din segmentul de lux.

ASCENDENT IMOBILIARE este privilegiata de a expune spre vanzare, o EXCLUSIVITATE materializata printr-o proprietate de exceptie, incadrata pe segmentul LUX, situata in Brasov, Central, respectiv Centrul Istoric – Prefectura Brasov.

Foto Brașov. Storia: „Ți-ar plăcea să locuiești într-un apartament situat pe un nivel întreg dintr-o casă, cu grădină proprie?” Vezi cât costă: 1 Foto Brașov. Storia: „Ți-ar plăcea să locuiești într-un apartament situat pe un nivel întreg dintr-o casă, cu grădină proprie?” Vezi cât costă: 2

Situata intr-o zona exclusiv rezidentiala, cu vecinati de case, oferta este structurata pe o compozitie specifica segmentului brancovenesc cu o configuratie boiereasca ce permita viitorului proprietar sa simta ca este in casa speciala pe care fiecare din noi o visam.

Imobilul dispune de amenajari interioare de exceptie, se desfasoara pe un intreg nivel de vila. Desigur ca acesta oferta necesita cunoasterea in detaliu…

Proprietatea se poate cumpara cu preluare contract inchiriere 1.100 Euro luna , ceea ce recomanda si achizitie gen investitie. Proprietatea se desfasoara pe intregul parter al vilei si dispune de o mica gradina.

Are un balcon de 4 mp si o terasa de 26 mp.

Finisaje de lux : parchet lemn masiv, termopane din lemn stratificat, bucatarie mobilata (fara electrocasnice). Imobilul are izolatie exterioara de polistiren densitate 120 si izolatie interioara din vata minerala bazaltica+gips carton.

Se poate achizitiona si un garaj de 26 mp la pretul de 16500 euro. Toate detaliile se vor prezenta doar personal la sediul companiei. Se ofera conditii speciale iar pentru cei ce sunt interesati de un spatiu locativ mai mare si le este confortabila o suma mai mare aceasta varianta va este disponibila.

Foto Brașov. Storia: „Ți-ar plăcea să locuiești într-un apartament situat pe un nivel întreg dintr-o casă, cu grădină proprie?” Vezi cât costă: 3 Foto Brașov. Storia: „Ți-ar plăcea să locuiești într-un apartament situat pe un nivel întreg dintr-o casă, cu grădină proprie?” Vezi cât costă: 4 Foto Brașov. Storia: „Ți-ar plăcea să locuiești într-un apartament situat pe un nivel întreg dintr-o casă, cu grădină proprie?” Vezi cât costă: 5

suprafata construita (m²) 128 m²
suprafata teren (m²) 78 m²
numarul de camere: 3
suprafata utila (m²): 104
stare: renovat
pret: 155 000 €

Previous Story

Brașov: Lidl închide magazinul de pe Saturn pentru renovare

Next Story

Gara Brașov, „Rușinea României”. Vezi singurul lucru bun de acolo