(Foto) Brașov. Carrefour deschide un nou concept de supermarket: Carrefour Gourmet. Vezi cum va arăta:

Last Updated on august 10, 2017 Carrefour va aduce în România, prima dată la Brașov, un nou tip de supermarket. Magazinul va fi deschis în viitorul Mall AFI care va fi deschis în centrul orașului, la Hidro.

Centrul comercial are ca ancoră Carrefour Gourmet pe o suprafață de 6.500 mp, ce aduce aici un concept inovator în domeniul gourmet, la care se adaugă branduri de top internaționale din zona de fashion, o zonă interactivă unică, ce vine cu un nou stil de „food court” ce cuprinde 12 tipuri diferite de restaurante și zone fast food.

(Foto) Brașov. Carrefour deschide un nou concept de supermarket: Carrefour Gourmet. Vezi cum va arăta: 1

(Carrefour Gourmet Market în Milan. Design: Interstore Design / Schweitzerproject
Photography: Daniel Horn via retaildesignblog.net )

Cu un concept inovator in domeniul gourmet, Carrefour Gourmet mai este prezent in cateva tari, precum Italia, Polonia, Spania si Maroc. Carrefour Gourmet presupune suprafete foarte mari dedicate produselor proaspete, legumelor si fructelor si detine o sectiune speciala dedicata produselor organice, iar fiecare raion de produse are un design aparte, informează wall-street.ro.

(Foto) Brașov. Carrefour deschide un nou concept de supermarket: Carrefour Gourmet. Vezi cum va arăta: 2 (Foto) Brașov. Carrefour deschide un nou concept de supermarket: Carrefour Gourmet. Vezi cum va arăta: 3 (Foto) Brașov. Carrefour deschide un nou concept de supermarket: Carrefour Gourmet. Vezi cum va arăta: 4
Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: 2,000 de locuri de muncă la Mall-ul AFI, de la Hidro. Vezi cu ce vine special noul Mall:

Next Story

Brașov: Incendiu în Piața Sfatului. Mai multe terase au fost evacuate