FELICITĂRI! Patinatori de la Corona Brașov, două recorduri naţionale

Last Updated on august 19, 2017 Mihaela Hogaş și Cristian Popa de la Corona au reușit să stabilească noi recordul naționale la probe de 500 de metri din cadrul Campionatului Naţional de patinaj viteză care se desfăşoară în aceste zile la Cluj.

Mihaela Hogaş a obţinut timpul de 45.68, fiind singura patinatoare din ţară care a coborât sub 46 de secunde, iar Cristian Popa a obţinut timpul de 43.24 la seniori, informează monitorulexpres.ro

FELICITĂRI! Patinatori de la Corona Brașov, două recorduri naţionale 1

“Mă bucur foarte tare pentru ei şi pentru club. Avem două recorduri naţionale şi toţi sportivii noştri au obţinut cel mai bun timp al lor, fapt care demonstrează că lucrăm foarte bine şi că avem mari şanse să reuşim ceea ce ne propunem. În ceea ce o priveşte pe Mihaela, mă bucur că merge din ce în ce mai bine, pentru că asta o apropie şi mai tare de calificarea la Olimpiadă”, a declarat antrenorul Coronei, Bogdan Stănescu.

Sâmbătă, sportivii Coronei vor participa la proba de 1000 şi 3000 metri.

Previous Story

Brașov: „Foietajele își au loc de cinste în Brutăria Două Mâini, căci sunt tare apreciate de clienții noștri pofticioși, care au decis să aleagă produsele de patiserie cele mai gustoase din tot Brașovul!”

Next Story

Brașov: Lidl închide magazinul de pe Saturn pentru renovare