Brașov: Luado Chocolate deschide  Dessert Bar by Luado în centru orașului. „Ingredientele principale sunt calitatea, ciocolata, prospeţimea, fructele, produsele locale, pasiunea, îngheţata, oamenii dedicaţi şi destul de multă inovaţie”

Last Updated on august 21, 2017 Luado Chocolate anunță deschiderea unei noi locații, în centrul Brașovului, de unde puteți cumpără produsele delicioase pe care le produc.

Pe Facebook, Luado Chocolate a scris: „În câteva zile vă vom invita la Dessert Bar by Luado! Adică următoarea locaţie Luado Chocolate, situată în inima Brașovului, exact la intersecția străzilor Poarta Şchei şi Apollonia Hirscher.

Brașov: Luado Chocolate deschide  Dessert Bar by Luado în centru orașului. „Ingredientele principale sunt calitatea, ciocolata, prospeţimea, fructele, produsele locale, pasiunea, îngheţata, oamenii dedicaţi şi destul de multă inovaţie” 1

Deja știţi că nouă ne plac spaţiile mici şi cochete, pe care să le umplem cu produse proaspete şi delicate, în aşteptarea vostră, a oamenilor frumoşi la suflet, care ştiu să apecieze calitatea.

Luado Dessert Bar este foarte probabil singurul ”bar” din Braşov în care vor avea acces de la copii și până la bunici! I-am spus “bar” pentru că aici se va face servirea şi, tot aici, veți putea să vedeți cum vă este decorat desertul comandat, vi se va explica ceea ce măncați şi chiar vi se vor recomanda asocierile potrivite.

În exteriorul barului, locul seamănă mai degrabă cu o bucătărie deschisă în care oamenii zumzăie în preajma bunătăţilor, în care veți putea gusta probabil cele mai inspirate deserturi din oraş… şi nu numai! 🙂
Dessert Bar by Luado este spaţiul unei comunităţi a bunului gust.

Ingredientele principale sunt calitatea, ciocolata, prospeţimea, fructele, produsele locale, pasiunea, îngheţata, oamenii dedicaţi şi destul de multă inovaţie. Mai pregătim un blend propriu de cafea proaspăt prăjită, apă de izvor şi multe altele.

La noi veți avea experienţa unui desert săţios, moderat ca porţie, sănătos şi proaspăt. Şi dacă vă va placea, în curând veți putea comanda şi pentru acasă sau pentru un eveniment al sufletului vostru.

Cam atât deocamdată, urmăriți-ne pe Dessert Bar by Luado”

Previous Story

Gara Brașov, „Rușinea României”. Vezi singurul lucru bun de acolo

Next Story

Brașov: „O stire de ultima ora! Pentru anul școlar 2017-2018 mai sunt locuri libere la clasa a IX-a, invatamant profesional dual, calificarea ” masinist utilaje cale și terasamente” … primești pe lângă bursa de la stat de 200 de lei, încă 200 de lei, masa pe perioada practicii și se asigura transportul la locul de practica”