Brașov: Lidl închide magazinul de pe Saturn pentru renovare

Last Updated on august 20, 2017 Compania de retail Lidl anunță că va închide magazinul din Brașov, situat pe Strada Saturn, Nr. 35 A pentru reamenajare. Acesta va fi închis în zilele de 22 și 23 august, urmând a se redeschide în data de 24 august, informează bizbrasov.ro.

Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.

Brașov: Lidl închide magazinul de pe Saturn pentru renovare 1

In plus, pentru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate, toate grupele de marfa vor fi reamenajate. Totodata, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Strada Carpaților, Nr. 44 și de pe Strada Zizinului, Nr. 140.

Previous Story

FELICITĂRI! Patinatori de la Corona Brașov, două recorduri naţionale

Next Story

Foto Brașov. Storia: „Ți-ar plăcea să locuiești într-un apartament situat pe un nivel întreg dintr-o casă, cu grădină proprie?” Vezi cât costă: