Brașov: Explozie urmată de un incendiu în Tractorul

Last Updated on august 7, 2017 O nouă explozie a avut loc duminică seara în cartierul Tractorul. De această dată pe strada Aleea Constructorilor de la o centrală termică. În luna aprilie a mai avut loc o explozie pe strada Jiului.

Suflul exploziei produsă de explozia unei centrale termice de apartament a făcut ţăndări ferestrele din termopan de la locuinţa respectivă, iar fumul negru şi dens care se degaja i-a făcut pe locatari să iasă din bloc speriaţi, aceştia alăturându-se oamenilor din zonă ce s-au adunat în număr mare pe trotuare să vadă ce s-a întâmplat, informează bzb.ro.

Brașov: Explozie urmată de un incendiu în Tractorul 1

Prima maşină de intervenţie sosită la locul incidentului a fost aceea de Pompieri, însă în câteva minute la locul cu pricina au sosit aproape concomitent alte două maşini de pompieri, SMURD-ul, Poliţia şi Jandarmeria.

Zona a fost protejată şi asigurată de câţiva jandarmi, pompierii au intervenit la incendiu, în timp de poliţiştii au efectuat cercetările de rigoare, încheind şi un proces-verbal de constatare în acest sens.
Din fericire, proprietarii locuinţei unde a avut loc explozia nu erau acasă, astfel încât nu a fost vorba de nici o victimă, cu excepţia unei persoane căreia i s-a făcut rău, probabil a suferit un atac de panică, aceasta primind pe loc îngrijiri medicale din partea personalului SMURD.

Previous Story

Brașov: Campioana României joacă astăzi pe Tineretului

Next Story

Spre Brașov. Catalin Striblea: „Eu cred ca primarul din Rucar si Politia locala de acolo sunt printre cei mai indolenti oameni din administratie. Sa vezi situatie”: