Accident Brașov: Maşină cu o femeie şi-un bebeluş, catapultată peste un pieton şi apoi într-un panou electric

Last Updated on august 8, 2017 Un accident parcă desprins din filme a avut loc în urma cu câteva zile pe strada Lunii din Brașov.

Evenimentul rutier a pornit de la un șofer care nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie. Acesta a catapultat un alt autovehicul – în care se aflau o femeie de 39 de ani şi bebeluşul acesteia – într-un pieton de pe trotuar şi de acolo într-un panou electric, informează bzb.ro

Accident Brașov: Maşină cu o femeie şi-un bebeluş, catapultată peste un pieton şi apoi într-un panou electric 1

Femeia şi copilul au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce pietonul a refuzat internarea.

„La data de 05 august a.c., în jurul orelor 11.55, un bărbat de 34 ani, a condus un autoturism pe str. Lunii, din municipiul Braşov, dinspre str. Calea Bucureşti spre str. Traian, iar la intersecţia cu aceasta din urmă nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe drumul prioritar de o femeie de 39 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul lovit a fost proiectat pe trotuar unde a acroşat un pieton şi a lovit un panou electric.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto, a bebeluşului acesteia, pasager în maşină transportat în dispozitiv de siguranţă pentru copii, şi a pietonului. Femeia a fost transportată Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bebeluşul la Spitalul de Pediatrie Braşov, pietonul refuzând transportarea la o un unitate medicală”, a declarat reprezentantul poliţiştilor braşoveni, subcomisarul Ionuţ Marin.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. În cauză a fost constituit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Previous Story

Spre Brașov. Catalin Striblea: „Eu cred ca primarul din Rucar si Politia locala de acolo sunt printre cei mai indolenti oameni din administratie. Sa vezi situatie”:

Next Story

(Foto) „Racadau – 2017. Cel mai curat cartier din Brasov….Serios?”