Spre Brașov. Catalin Striblea: „Eu cred ca primarul din Rucar si Politia locala de acolo sunt printre cei mai indolenti oameni din administratie. Sa vezi situatie”:

Last Updated on august 7, 2017 După foarte mulți ani se asfaltează drumul Râșnov -Rucăr – Câmpulung. Dar autoritățile nu țin cont și de șoferi, au montat semafoare pe care le-au programat la 45 de minute și gata … gata cozile degeaba.

Pe Facebook, jurnalistul Cătălin Striblea a scris: „Eu cred ca primarul din Rucar si Politia locala de acolo sunt printre cei mai indolenti oameni din administratie. Sa vezi situatie. La intrarea in localitate este o lucrare de asfaltare, semaforizata.

Spre Brașov. Catalin Striblea: „Eu cred ca primarul din Rucar si Politia locala de acolo sunt printre cei mai indolenti oameni din administratie. Sa vezi situatie”: 1

Pentru ca e duminica pe sensul dinspre Brasov s-a facut o coada de 15 km minim. 45 de minute dureaza sa treci. La capatul celalalt se aflau fix 7 masini cand am trecut eu, dar care aveau acelasi timp la semafor, ca asa e reglat. Nimanui nu i-a trecut prin cap ca doi politisti, functionari sau muncitori pot rezolva situatia cu usurinta, preluand sarcina semaforului.

Dar poate vor oamenii sa se laude ca e ca pe Valea Prahovei. Sau poate sarbatoreau marirea de salarii. La mai mare!”

Previous Story

Brașov: Explozie urmată de un incendiu în Tractorul

Next Story

Accident Brașov: Maşină cu o femeie şi-un bebeluş, catapultată peste un pieton şi apoi într-un panou electric