Video Brașov: Câte capcane din astea mai sunt în oraș? … Păi uitați-vă ce asfaltare au pus în loc … Vă invit să vă uitați la filmuleț, că-i cu slow-motion”

Last Updated on iulie 20, 2017 Ce face o companie de utilități după ce sparge asfaltul și rezolvă propria problemă? Da, trântește un feld e asfalt și fuge. În cel mai bun caz.

Pe Facebook, Radu Hossu a adăugat un video cu mesajul: „Acum vreo 4 săptămâni (poate mai mult, poate mai puțin) pe Codrul Cosminului s-au făcut niște săpături, perpendicular pe stradă. Nu știu de ce. Gaz, apă, … să-i ia și să-i ducă-n Afganistan în locul soldaților nostrii. De ce? Păi uitați-vă ce asfaltare au pus în loc.

Video Brașov: Câte capcane din astea mai sunt în oraș? ... Păi uitați-vă ce asfaltare au pus în loc ... Vă invit să vă uitați la filmuleț, că-i cu slow-motion” 1 Video Brașov: Câte capcane din astea mai sunt în oraș? ... Păi uitați-vă ce asfaltare au pus în loc ... Vă invit să vă uitați la filmuleț, că-i cu slow-motion” 2

În poza în care nu se vede nimic, nu se vede nimic pentru că un pet de apă cu o lățime de 7-8 centimetri e cu totul în groapă, de aia nu se vede nimic. Adăncimea gropii? Aproximativ 9-10 centimetri în punctul de surpare maxim.

Câte capcane din astea mai sunt în oraș? Exagerat de multe. Așa că, de săptămâna viitoare mă apuc să le pun pe facebook. Măcar pe alea de pe traseul meu obișnuit.

Vă invit să vă uitați la filmuleț, că-i cu slow-motion, să vedeți cum reacționează mașina când trece peste ea.


Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: „RESPECT! … Un adevărat exemplu! Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.

Next Story

SANATATE Vezi care fructe te îngrașă și îți pot îmbolnăvi ficatul. Și care sunt fructele bune: