(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou

Last Updated on iulie 3, 2017 Două autoturisme s-au ciocnit duminică  la intersecția străzilor Bihorului și Transilvaniei (lângă liceul Meșotă). Un autoturism a „zburat apoi” în plăcintărie. Un accident asemănător a mai avut loc și în luna mai.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Andreea Bianca a postat fotografii cu mesajul: „Accident intersectie strada Banatului cu Transilvaniei! La placintarie!”(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou 1

(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou 2

Cezar Spataru: Usor ranit la cap conducatorul loganului!
Croitoru Marius Mihai: Limitatoare de viteza neaparat..prea multe accidente aici..si urate

Ionuț Vlad Coasta: Transilvaniei … la Casa Placintelor
(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou 3

Alex Tischler: E groaznic ce se intampla in acea intersectie,trec zilnic pe acolo de multe ori cand ma apropiu de intersectie sunt cu picioru pe frana. Alex Tischler E groaznic ce se intampla in acea intersectie,trec zilnic pe acolo de multe ori cand ma apropiu de intersectie sunt cu picioru pe frana.

În luna mai a mai avut loc un accident asemănăor. Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Alin Ursaru a postat o fotografie cu mesajul: „Bihorului la Mesota”.
(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou 4(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou 5
(foto: Cristian Danuta)

Previous Story

Oktoberfest Brașov: 20 de utilaje imense la Parcul de distracții de tip Luna Park

Next Story

Accident Brașov: Pieton lovit de mașină lângă Lidl! „ Am fost de fata … ieseam de la munca ! Initial am crezut ca respectivul autoturism a calcat intr-o groapa , a bubuit si am vazut ceva …era umbrela omului si el aruncat la cativa metri distanta”