FERICIRE „Ce bine ca am venit pe autostrada aseara de la Brasov la Bucuresti. Altfel, mergeam pe DN1 din Brasov pana in Predeal ca sa aflu ca e coada pana in Comarnic”

Last Updated on iulie 24, 2017 Un alt weekend în care bucureștenii au rămas blocați în trafic la Comarnic, Sinaia, Bușteni, Azuga. Este de neînțeles de ce așteaptă ca liderii din Brașov să construiască autostrada în loc să pună presiune direct pe liderii de la București.

Pe Facebook, Ionut Vlad Iordache din București a comentat ironic: „Ce bine ca am venit pe autostrada aseara de la Brasov la Bucuresti. Altfel, mergeam pe DN1 din Brasov pana in Predeal ca sa aflu ca e coada pana in Comarnic, apoi, plictisindu-ma de deplasari lungi de maximum 2 masini, as fi intors sa o iau spre Bucuresti pe DN1A.

FERICIRE „Ce bine ca am venit pe autostrada aseara de la Brasov la Bucuresti. Altfel, mergeam pe DN1 din Brasov pana in Predeal ca sa aflu ca e coada pana in Comarnic” 1

Pe DN1A as fi asteptat mai bine de o ora pe loc pentru a fi eliberat drumul de aluviuni aduse de un torent format in urma unei ploi torentiale. Daca nu as fi luat-o pe autostrada, as fi facut cei 180 km dintre Brasov si Bucuresti in aproape 5 ore si jumatate. Pe autostrada in 2 ore eram la dush.

Multumesc guvernului pentru minunata autostrada”.

Previous Story

Foto Brașov: Ursuleț hăituit de mașini pe o stradă din Predeal! „Pentru scurt timp a fost Regele soselei, pana cand au aparut doua masini cu nr de Constanța din care bubuiau manele”

Next Story

PETIȚIE! „Susține troleibuzul din Brașov”. Vezi de ce nu este bine să inhalezi doar „Diesel” de la autobuze.