Accidente Brașov: Doi copii, de 3 şi 6 ani, LOVIȚI grav de maşini

Last Updated on iulie 5, 2017 Marți, doi copii au fost loviți, ambii erau cu trotinetele, în două cazuri diferite, în Brașov și în Săcele. Au fost transportați în stare gravă la spital.

În primul caz, fetiţa de trei ani, se deplasa pe trotinetă, marţi seara, în jurul orei 21.30, în incinta unei spălătorii auto situată pe Calea București. Copila nu a fost observată de un şofer care venise cu maşina la spălătorie, şi a accidentat-o grav pe fetiţă. Micuţa a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează monitorulexpres.ro.

Accidente Brașov: Doi copii, de 3 şi 6 ani, LOVIȚI grav de maşini 1

Un accident similar s-a petrecut, în jurul orelor 16.30, în Săcele, cînd un minor de şase ani, care se deplasa cu trotineta pe aleea ce face legătura între străzile Cerbului și Vulturului, a intat cu viteză și fără să se asigure în str. Vulturului unde a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat, de 48 ani.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a băiatului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov, potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Previous Story

Video Brașov: Centrul orașului învăluit într-un fum negru, după ce un restaurant a luat foc

Next Story

Foto Brașov: SUPER! Rechini, caracatițe, piranha, caimani la ZOO Brașov, în acvarii speciale: