Brașovul Ignorat de Guvern! Harta marii împărţeli! Niciun leu pentru Aeroport, dar 12 milioane de euro pentru stadion în Teleorman

Last Updated on iulie 21, 2017 Brașovul este unul din marii contribuitori la bugetul de stat dar anul acesta primește foarte puțini bani de la Guvernul PSD prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Este pe ultimul loc alături de Covasna, Harghita și Sibiu.

Județele câștigătoare la marea împărțeală sunt Teleorman, Dolj, Olt, și cele din Moldova, toate fidele PSD.
La Brașov momentan este liniște în privința alocărilor bugetare în schimb la Cluj PNL a aruncat cuvinte grele la adresa PSD: “Clujenii sunt tratați din nou ca cetățeni de mâna a doua de Guvernul PSD”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.
Brașovul Ignorat de Guvern! Harta marii împărţeli! Niciun leu pentru Aeroport, dar 12 milioane de euro pentru stadion în Teleorman 1

(foto: economica.net)

“În lipsa oricăror criterii obiective de evaluare, niciunul dintre marile proiecte ale județului, nici Aeroportul, nici centurile ocolitoare și niciun alt proiect major de dezvoltare a Clujului nu a fost considerat de guvernarea PSD ca fiind suficient de important pentru a fi finanțat” mai spune șeful CJ Cluj.

Are cineva puterea să mai aducă aminte de finanțarea Aeroportului Brașov?

Previous Story

Național. CNA a aprobat modificări de nume și sigle la televiziunile din Grupul Pro. Vezi cum vor arăta:

Next Story

Sanatate Primele semne ale cancerului de plămâni