Brașov: „RESPECT! … Un adevărat exemplu! Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.

Last Updated on iulie 20, 2017 Toți brașovenii îl știu pe cel care vinde ziare în intersecția de la Patria. Un exemplu pentru că nu incurcă lumea ci muncește indiferent de factorii externi.

Pe Facebook, Sebastian Marinescu a postat o fotografie cu mesajul: „Un adevărat #exemplu!  Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.

Brașov: „RESPECT! ... Un adevărat exemplu! Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză. 1

edit: Pentru cei care mă intreabă care este povestea domnului din poza anterioară. De ani de zile domnul respectiv vinde ziare în fiecare zi în zona Patria din Brașov.

Indiferent că afară plouă, ninge, este soare, sunt -20 de grade, nenea este prezent acolo! De ce este un exemplu? Pentru că nu cerșește, nu fură, nu incurcă lumea ci muncește indiferent de factorii externi (vreme, sanatate) pentru a câștiga o pâine! #RESPECT

foto: Radu Aldea”

Previous Story

TEST! Ce crezi că ai fost într-o viață anterioară? Răspunde aici la întrebări și descoperă:

Next Story

Video Brașov: Câte capcane din astea mai sunt în oraș? … Păi uitați-vă ce asfaltare au pus în loc … Vă invit să vă uitați la filmuleț, că-i cu slow-motion”