Brașov: Copiii sunt invitați la Auchan Coresi pentru Regatul Sălbatic. Vezi aici programul:

Last Updated on iulie 25, 2017 Copiii sunt invitați la Auchan Coresi în cadrul campaniei educaționale naționale Regatul Sălbatic. Copiii vor învăța cu această ocazie să fie mândri de moștenirea naturală pe care o dețin și pe care, la rândul lor, o vor lăsa generațiilor viitoare. Regatul Sălbatic are loc în perioada 26-29 iulie, în intervalul 10:00-18:00.

Copiii cu vârste cuprinse între 5-16 ani sunt așteptați să cunoască rolul pădurilor și importanța acestora, situația pădurilor virgine din România și Europa, dar și efectele produse acestui mediu de către intervenția iresponsabilă a omului.

Brașov: Copiii sunt invitați la Auchan Coresi pentru Regatul Sălbatic. Vezi aici programul: 1

Cursurile interactive vor avea loc în autobuzul supraetajat din parcarea Auchan Coresi și vor fi susținute într-un limbaj ușor de înțeles și amuzant de către formatorii asociației The European Nature Trust România (TENT).

Înscrierile pentru participarea la cursuri se pot face începând de marți, 25 iulie, în incinta Auchan Coresi, în intervalul orar 12:00 – 19:00, iar în perioada 26-29 iulie, în parcarea centrului comercial, direct la autobuzul supraetajat în intervalul 10:00-18:00.

Program Regatul Sălbatic – Auchan Coresi

Grupe bus

Vârste

Durată program

Grupa A

5-10 ani

20 min

Grupa B

10-16 ani

40 min

Previous Story

(Foto) Brașov, Tărâmul Cetăților din România! O altă cetatea a fost restaurată și arată superb!

Next Story

Foto Brașov: Mall-ul AFI de la Hidro a primit autorizația de construcție. Vezi când se va deschide: