Accident Brașov: Se caută o șoferiță care a tăiat „fața” unui motociclist și a plecat de la locul incidentului

Last Updated on iulie 9, 2017 O șoferiță este acuzată că a tăiat fața unui motociclist care a căzut și s-a lovit la picior. Pentru că nu l-a atins, șoferița a plecat de la locul incidentului. Acum este căutată de Poliție care nu știe cum să încadreze fapta.

Pe Facebook, Radu Hossu a scris: UPDATE: 1. Motociclistul avea o viteză de 80-90 Km/h pe un drum express, după declarațiile martorilor.

Accident Brașov: Se caută o șoferiță care a tăiat „fața” unui motociclist și a plecat de la locul incidentului 1

2. Poliția caută vinovata. Deci, vă mulțumesc pentru distribuiri și implicare, de acum e treaba Poliției să stabilească situația și viitoarele sancțiuni.

3. Dacă vedeți mașina sau șoferul, nu recurgeți la “justițiarism”. Nu-i nevoie de violență, de niciun fel. Eu sper să rămână fără carnet și așa scăpăm de un pericol. Ar fi îndeajuns de pedepsită, nu-i nevoie și de “pedepsele” noastre.

Am nevoie de ajutorul vostru! Conducătoarea mașinii din poze a tăiat calea unui prieten care era pe motor, pe drumul dintre Brașov și Hărman. Omul a căzut, are ceva dureri la un picior, dar nu asta e marea problema. După cum se vede în una din poze, martorii la accident urlau la ea să coboare. Dânsa nu și nu. S-a luat și a fugit de la locul accidentului.

Pentru că nu s-au atins, ci “doar” i-a tăiat calea prietenului meu, poliția încă nu știe ce și cum să încadreze fapta. Vă rog să distribuiți postarea și dacă cineva o cunoaște să mă anunțe pe mine sau pe Brad Calin, cel care a avut de furcă cu ea.

Vă rog si vă mulțumesc.

Previous Story

Brașov. Paradisul Acvatic: „ANUNȚ IMPORTANT!!!” în legătură cu un furt

Next Story

Foto Brașov:  „La coada de mașini care se formează la semaforul dintre Brașov și Cristian și-au făcut apariția niște indivizi care “cerșesc” fonduri pentru nu știu ce asociații fantomă”