(Video) Poiana Brașov: Incendiu URIAȘ la Hotel Ciucaș!

Last Updated on iunie 14, 2017 Pompierii de la ISU Brașov au fost chemați de urgență în noaptea de marți spre miercuri prin 112 în Poiană după ce un incendiu violent a izbucnit la hotelul Ciucaș

Conform acestuia, pompierii militari au fost alertați în jurul orei 23.30 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul hotelului Ciucaș din Poiana Brașov. Șase autospeciale și două autoscări s-au deplasat la fața locului, intervenția fiind dificilă deoarece incendiul s-a manifestat cu flăcări violente, informează agerpres.ro.

(Video) Poiana Brașov: Incendiu URIAȘ la Hotel Ciucaș! 1

(Video) Poiana Brașov: Incendiu URIAȘ la Hotel Ciucaș! 2

(foto: Gabytzu Gaby Cocoricea)

S-a intervenit cu țevile de refulare și cu tunurile de stins incendii din dotarea autospecialelor, a spus Sfreja, menționând, totodată, că s-au format echipe de intervenție pe toate laturile hotelului, acolo unde s-a putut realiza accesul.

”În timpul intervenției, în jurul orei 1.00, au mai fost solicitate trei autoscări, două de la ISU București — Ilfov și una de la ISU Prahova”, a menționat reprezentantul ISU Brașov.

Flăcările au mistuit acoperișul hotelului pe o suprafață de 400 metri pătrați.

”După două ore de la declanșarea incendiului, pompierii au început să lucreze la limitarea propagării acestuia. Numărul autospecialelor s-a suplimentat astfel încât s-a intervenit cu un număr de nouă autospeciale cu apă și spumă, sașe de la ISU Brașov, una de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Râșnov, două de la ISU Covasna și trei autoscări”, a mai spus Ciprian Sfreja.

Reprezentanți ai ISU și Poliției Brașov au început o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii incendiului.

Vezi aici Video postat de Transilvania News pe Youtube.com:

În hotel nu erau erau turiști, fiind de mai mulți ani în renovare.

Previous Story

Accident Brașov: Patru autoturisme implicate într-un accident rutier

Next Story

Foto Brașov: „Unde au dispărut băncile din Piața Sfatului? … Îmi pare rău că m-a lăsat bateria la telefon și nu am putut fotografia un grup de japonezi care se odihneau PE JOS!!”