OFICIAL! Autobuze RATBV pe Brașov-Prejmer! Urmează Sânpetru, Codlea, Săcele, Râșnov, Zărnești, Cristian, Feldioara?

Last Updated on iunie 23, 2017 Mai multe localități și-au anunțat intenția de a avea curse spre Brașov deservite de autobuzele companiei RATBV din municipiu. Soluția propusă este una destul de simplă: Primăriile trebuie să intre în acționariatul RATBV.
Prima localitate care a făcut acest lucru este Prejmerul. Când urmează Sânpetru, Codlea, Săcele, Râșnov, Zărnești, Cristian, Feldioara?
Dacă vrei autobuze RATBV spre localitatea ta, pune presiune pe primar să ia exemplul celor de la Prejmer.

Consiliul Local Braşov, în coordonarea căruia se află societatea de transport a Braşovului, a aprobat azi o hotărîre în acest sens, după ce pe 30 mai şi Consiliul Local Prejmer a aprobat o hotărîre identică. Comuna Prejmer va intra în acţionariat cu un capital vărsat de 64.000 de lei, informează monitorulexpres.ro.OFICIAL! Autobuze RATBV pe Brașov-Prejmer! Urmează Sânpetru, Codlea, Săcele, Râșnov, Zărnești, Cristian, Feldioara? 1

Prejmer alături de Municipiul Braşov, Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov şi alte 13 comunităţi locale urbane şi rurale din arealul metropolitan Braşov fac parte din recent înfiinţata Asociaţie Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Braşov, care va transforma RATBV în operator metropolitan.

În prezent, capitalul social al Societăţii RATBV SA este în valoare totală de 6.436.590,00 lei, integral subscris şi vărsat, din care 4.000.000,00 lei aport în numerar şi 2. 436.590,00 lei aport în natură. La acţionariatul RATBV SA, atît la beneficii şi pierderi participă deocamdată Municipiul Braşov, care deţine 643.595 de acţiuni, cu o valoare totală de 6.435.950 lei, (din care 3.999.360 lei aport în numerar și 243.659 aport în natură), reprezentînd 99,99% din capitalul social şi Agenţia Metropolitană Braşov care deţine 64 de acţiuni, cu o valoare totală de 640 de lei, reprezentînd aport în numerar şi 0,01% din capitalul social al Societăţii RATBV S.A.

Încă nu a fost fixată o dată de la care vor începe cursele.

Previous Story

Brașov: Se măresc tarifele de parcare. Se taxează și noaptea nu doar între orele 08.00 – 20.00. Vezi la cât ajung tarifele:

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! El este cel mai bun student de la Transilvania. Anul V la medicină!