ISU Brașov: ALERTĂ! Un camion care transporta militari s-a răsturnat! 4 soldați și-ar fi pierdut viața!

Last Updated on iunie 29, 2017 ISU Brașov a fost chemat de urgență pe drumul Rucăr spre Argeș pentru o intervenție. Un camion care transporta militari s-a răsturnat, joi seara, într-o râpă adâncă de 40 de metri, în Dâmbovicioara, județul Argeș, iar mai mulți oameni au rămas încarcerați în vehicul. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. 12 militari se aflau în camion.

Potrivit primelor informații, se pare că patru persoane și-au pierdut viața. Aceste date nu au fost confirmate de autorități.

ISU Brașov: ALERTĂ! Un camion care transporta militari s-a răsturnat! 4 soldați și-ar fi pierdut viața! 1
La fața locului au fost trimise echipaje de la ISU Argeș și ISU Brașov. Antena 3 informează că accidentul s-a produs din cauza unor probleme tehnice apărute la camion, informează dcnews.ro.

Ministrul Apărării Adrian Țuțuianu și Mircea Dușa au plecat către locul tragediei.”Sunt în legătură cu doamna ministru Carmen Dan. Împreună cu Mircea Dușa am plecat spre Dâmbovicioara. Nu știu ce s-a întâmplat acolo”, a zis Adrian Țuțuianu.

știrea se actualizează

Previous Story

Foto Brașov: UPDATE! Un copac uriaș a căzut peste o mașină. 4 persoane rănite!

Next Story

ISU Brașov: UPDATE! Camion militar RĂSTURNAT într-o prăpastie de 40 de metri! 12 militari sunt încarcerați! 6 au fost scoși din camion dar sunt inconștienți!