ISU Brașov: UPDATE 2! Camionul cu 3 militari încarcerați riscă să cadă la 100 de metri în prăpastie!

Last Updated on iunie 29, 2017 Potrivit Antena 3, pericolul cel mai mare este ca acest camion să cadă la 100 de metri. Camionul trebuie asigurat ca acest camion să nu cadă mai jos. Au fost chemați salvamontiștii din zonă pentru această operațiune. În camion ar mai fi 3 militari încarcerați.

„3 ambulanțe cu 5 victime se îndreaptă spre spitalul din Câmpulung. S-au chemat medicii de acasă” a declarat șeful spitalului din Câmpulung.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a informat că de la Brașov au pornit spre locul tragediei două echipaje SMURD, unul de descarcerare grea și două de la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov.

ISU Brașov: UPDATE 2! Camionul cu 3 militari încarcerați riscă să cadă la 100 de metri în prăpastie! 1

Potrivit Antena 3, pericolul cel mai mare este ca acest camion să cadă la 100 de metri. Camionul trebuie asigurat ca acest camion să nu cadă mai jos. Au fost chemați salvamontiștii din zonă pentru această operațiune.

Nu se mai circulă pe drumul care face legătura între Brașov și Câmpulung. Circulația a fost oprită de Poliția Militară.

„Informațiile sunt în dinamică, atât numărul victimelor cât și situația de la fața locului este în dinamică. Este vorba despre un camion militar răsturnat într-o râpă adâncă de aproximativ 4-50 de metri.

La nivelul județului Argeș s-a activat Planul Roșu de intervenție, s-a acționat pentru descarcerarea a zece persoane și în momentul de față alte trei persoane sunt încarcerate și se lucrează pentru scoaterea acestora din camion.

Operațiunea de salvare se desfășoară cu greutate, terenul este accidentat și este întuneric”, a declarat la Digi24 Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Previous Story

ISU Brașov: UPDATE! Camion militar RĂSTURNAT într-o prăpastie de 40 de metri! 12 militari sunt încarcerați! 6 au fost scoși din camion dar sunt inconștienți!

Next Story

(Video) ISU Brașov. UPDATE 3. Primele imagini de la locul unde camionul militar care a căzut 40 de metri în prăpastie